Къща за гости Ерида
Почивка - нощувки в село Тръстеник до река Дунав

Общи условия за ползване на къщата

Уважаеми гости, моля да се запознаете с  общите условия за ползване на къща за гости "Ерида". При всяка резервация на къща за гости "Ерида" се приема, че гостите са се запознали подробно с условията за ползване.

Заплащане:

Уважаеми гости, след като направите резервация е необходимо в рамките на 3 работни дни от датата на потвърждение, да направите депозитно плащане в размер на 30 процента от цената на договорените нощувки към банковата сметка на къща за гости "Ерида".
Ако депозитното плащане, не бъде извършено и получено в рамките на 3 работни дни от датата на потвърждение на резервацията, къща за гости "Ерида" си запазва правото да анулира искането за резервация.
Всички плащания следва да бъдат в лева, освен ако не е уговорено друго със собственика на къща за гости "Ерида". Преди настаняването в къщата, гостите трябва да извършат доплащане на останалите 70 процента от договорената цена на нощувките. Ако плащането не е извършено, резервацията може да бъде отменена.

Допълнителни разходи:

Разходите за подмяна или ремонт на всяка загуба или повреда на собствеността на къща за гости "Ерида", нейното обзавеждане, както и в дворното пространство, причинени по време на наемане и престоя, са за сметка на гостуващите. Нанесените щети или загуби по време на наемният период се заплащат от гостите в двоен размер от пазарната цена.

Резервация, настаняване и освобождаване:

Настаняването и освобождаването в къща за гости "Ерида" се предлага в следните часове:
- настаняване от 14:00 часа следобед
- освобождаване до 12:00 часа на обяд, ако не е посочено друго.
С цел оптимизация на настаняването, Ви молим, при промяна на графика за гостуване да уведомите собственика на къща за гости "Ерида" или негов представител.

Брой гости:

По време на престоя, броят на гостите (възрастни и деца) не трябва да надвишава броя на спалните места, посочени в потвърждението на резервацията, освен ако не е договорено друго.
Не се допускат домашни любимци, без предварително съгласие от страна на собствениците или техен представител.
Гостите са длъжни да бъдат изключително внимателни и съобразителни през цялото време на престоя си в къща за гости "Ерида", особено пребиваващите с деца. В интерес на безопасността, трябва да се оказва подходящ контрол около пътеките, стълбищните пространства, басейна и при използване на всички спортни съоръжения в територията на къща за гости "Ерида".

Вътрешен ред:

  • Пушенето в къща за гости „ЕРИДА“ е абсолютно забранено в спалните помещения.
  • При напускане на туристическия обект гостите са длъжни да го оставят в състоянието, в което са го заварили при настаняването си.
  • Гостите на къщата с престоя си не трябва да създават дискомфорт на живущите около къщата след 23.00 часа /говорене на висок глас, слушане на силна музика, използване на пиротехнически средства/.
  • Гостите са длъжни при настаняване в къщата да предоставят документ за самоличност за адресна регистрация.
  • Собственикът на къща за гости „ЕРИДА“ не носи отговорност за произшествия с децата на гостите, настъпили в рамките на туристическия обект и извън него. Доброто здраве и състояние на децата са отговорност на техните родители!
  • В зоната на басейна не се допускат деца под 14-годишна възраст без придружаващ ги възрастен.
  • При грубо нарушаване на общите условия на къща за гости „ЕРИДА“, управителя има право да помоли гостите за напускане.